Parodontologie

    Sedințele  de profilaxie periodice previn:
    •    instalarea afecțiunilor gingiilor cauzate de placa dentară bacteriană
    •    formarea coloniilor de bacterii existente în placa dentară combinată cu glucidele rezultate din amidon ce formează astfel un  acid care atacă smalţul dintelui şi cauzează cariile
    •    transformarea placii bacteriene într-un depozit aderent pe dinţi numit tartru


    Inflamaţiile gingiei ca răspuns al organismului la agresiunea microbiană sunt traduse prin sângerări gingivale care duc la apariţia bolilor gingivale care, netratate la timp, evoluează în profunzime şi duc la afecțiuni parodontale ce favorizează crearea infecţiilor, inflamaţiilor şi în final pierderea dinţilor.

    Deoarece gingivita nu se manifestă simptomatic prin durere, majoritatea pacienţilor nu abordează tratamentul acestor boli încă din faza incipientă, lăsând loc apariţiei parodontopatiilor. Evoluţia bolilor parodontale pot trece neobservate luni sau chiar ani.

    Alături de o igienă orală eficientă şi o dietă alimentară corespunzătoare, una dintre metodele cele mai eficiente de combatere profilactică a acestor afecţiuni este efectuarea ședințelor de profilaxie la 6 luni.


 

Testimoniale:

Recomand cu placere!
Mihai, Pacient
Mii de multumiri pentru lucrarile si tratamentul pe care mi le-ati oferit!
Stancu Stefan, Pacient
Felicitari echipei prestige,o echipa tanara si competenta.La cat mai multe realizari profesionale.
vladu cornel, Pacient
Am fost cu un voucher pentru detartraj si plomba simpla si sunt foarte multumita de rezultat. Recomad! Eu cu siguranta voi reveni.
Andra, Pacient
Profesionisti. Ma bucur ca am apelat la serviciile acestei clinici !
Alexandra, Pacient

Spune ne parerea ta!

Numele Dvs.:
Parerea Dvs.: