Estetica Dentara

    Astăzi din ce in ce mai mulți oameni beneficiază de estetică dentară ce cuprinde un spectru larg de tehnici menite să contribuie la imbunătățirea zâmbetului. Datorită materialelor și a tehnicilor de primă clasă dinții pot arată si dura mult mai bine decât în trecut.

    De acum nu veți mai avea dinți ciobiți, pătați, fisurați sau spațiați. Cosmetica dentară vă poate oferi dinți mult mai frumoși ca până acum, redându-vă zâmbetul plin de încredere! Zâmbetul este o importantă cale de comunicare.

    V-ați arătat zâmbetul impecabil sau v-ați ascuns dinții de lentila aparatului? În cazul în care zâmbetul dvs nu vă mai face să vă simțiți încrezători în propria persoană veți fi bucuroși să aflați că acum există soluții simple care vă readuc zâmbetul pe buze.

Albirea dinților cu lampa LED


    Această procedură este foarte comodă pentru pacient, ușor de suportat și chiar relaxantă, oferind cele mai rapide și eficiente rezultate ce se desfășoară în felul următor
 • Dentistul iți va monta un depărtător de buze care va expune mai bine dinții din față (cei care sunt vizibili când zâmbești).
 • Gingia va fi protejată de contactul cu gelul de albit prin aplicarea unui strat protector de bariera gingivală fluidă sau digă.
 • Gelul de albit va fi aplicat pe dinții din față și va fi menținut timp de 15-30 de min sub acțiunea luminii foarte puternice produsă de lampa cu LED uri.
 • Gelul va fi apoi indepărtat și, după caz, se va aplica un nou strat pentru aceași perioadă de timp
 • Între aplicări successive ale gelului medicul dentist va verifica evoluția tratamentului și va analiza impreună cu dvs. nuanța care s-a obtinut.
 • După ultima aplicare de gel depărtătorul de buze și bariera gingivală vor fi îndepărtate și vei clăti energic cu apă. Medicul dentist va măsura nunanța de alb cu ajutorul unei chei de culori. Pe durata tratamentului deoarece dinții sunt uscați, datorită deshidratării,  vor părea și mai albi. Culoarea finală va fi considerată cea măsurată la o săptămână după incheierea tratamentului, în momentul stabilizării finale a culorii.
    Medicul dentist iți va recomanda mjloacele de intreținere a rezultatelor programându-te pentru următorul tratament ( dupa 1 an) sau iți va recomanda folosirea unor substanțe care pot fi utilizate la domiciliu (pastă de dinți, obișnuințe alimentare etc)

Avantajele albirii LED în cabinet:
  
 •  Rapiditate deoarece nu mai sunt necesare alte procedee de albire
 •  Siguranță. Se face în cabinet sub controlul medicului dentist
 •  Sensibilitate scazută

Ce tip de colorații se elimină cel mai bine prin tratamentele INSTANT în cabinet?
  
 • Cele provocate de vârstă
 • Pigmentațiile alimentare
 • Pigmentațiile nicotinice
 • Colorațiile rezistente la albirea LED în cabinet:
 • Cele provocate de substanțe anorganice (non alimentare)
 • Cele produse de traumatisme care provoacă fisuri foarte adânci în dinte sau linii de fractură colorate
 • Petele cauzate de tetraciclină pot fi inlăturate doar parțial
 • Petele albe cauzate de fluorul în cantități excessive (fluoroza)
     Tratamentul de albire  în cabinet nu iți este recomandat dacă:
 • Ai sensibilitate dentară și probleme cu gingiile. În acest caz specialiștii noștri iți recomandă alegerea unui tratament de albire la domiciliu cu substanțe de concentrație mai slabă pentru a evita exacerbarea hipersensibilității
 •  Probleme estetice majore în care doar fațetele sau coroanele dentare pot rezolva problema

Ai dinți care au devenit transparenți in timp?

Sistemele de albire la domiciliu


    Evident nici sistemele de albire la domiciliu nu și-au pierdut din valoare, iar în toate situațiile care necesită albire, cleaning-ul profesional cu câteva zile înainte este absolut obligatoriu.
Nuanțele obținute atât prin sistemele “take home”, cât și prin cele “in office”, sunt de 8-10 ori mai luminoase decât cele inițiale, iar rezultatul este garantat pentru 2-3 ani.

Fațete de porțelan

    Unul dintre factorii determinanți ai succesului social și profesional îl reprezintă dinții sănătoși, însă acest lucru nu este suficient. Aceștia trebuie să fie și foarte frumoși, ca să oferim celorlalți un zâmbet agreabil și ca să ne simțim siguri și încrezători în propria persoana.             
 
Vă pregătiți pentru un eveniment special sau pur și simplu vreți să aveți dantura perfectă la care ați visat dintotdeauna? Fațetele dentare sunt soluția perfectă pt dvs.

    Fațetele dentare sunt indicate în cazul în care prezentați:
 •  Spații interdentare inestetice
 •  Incongruență dento-alveolară (“înghesuiri”dentare minore și moderate)
 •  Colorații intrinseci reduse și medii (tetraciclina si fluoroza)
 •  Forme și dimensiuni inestetice ale anumitor dinți
 •  Traumatisme dentare sau leziuni carioase însoțite de pierderi moderate de substanță dentară
 •  Dinți cu textură de suprafață neomogenă


Cât de repede îmi pot da fațetele de porțelan un zâmbet minunat?

    De obicei pacienții noștri obțin zâmbetul visurilor lor in două ședințe. În prima ședință pentru fațete dinții dumneavoastră sunt pregătiți, iar la a doua ședință așezăm fațetele permanente.
Imaginați-vă că veți avea un nou zâmbet in mai puțin de o lună - unul care chiar se potrivește feței și personalității dumneavoastră și care va da încrederea să vă exprimați pe dumneavoastră înșivă.

Sunt adult și nu vreau să trec prin faza cu aparat. Pot fațetele să mă ajute să-mi corectez dinții stricați mai repede decât ortodonția?

    Fațetele de porțelan sunt pentru mulți adulți o alternativă perfectă la aparatul dentar. Fațetele pot corecta forma dinților care nu sunt aliniați corect, au lipsuri sau spații. Pacienții mai în vârstă, care și-au dorit dintotdeauna dinți mai drepți, dar nu doresc să suporte ani de tratament cu aparat dentar de obicei adoră această nouă tehnică.De fapt chiar dacă ați folosit un aparat dentar în trecut dar mărimea și forma dinților dumneavoastră nu vă mulțumesc atunci fațetele s-ar putea să fie soluția perfectă.

Care sunt fațetele dentare cele mai indicate?

    Fațetele dentare ceramice (porcelain veneers) sunt restaurările cele mai fizionomice dar și cele mai delicate. Se realizează prin tehnici de stratificare complexă determinată de oferta minimă de spațiu, iar prepararea dinților, amprentarea si cimentarea fațetelor sunt de asemenea proceduri extrem de sofisticate ce pot fi realizate numai de către medicii specializați.
Există un număr foarte mic de medici dentiști ce reușesc cu adevărat să obțină fațete ceramice deoarece complexitatea tehnicii de realizare este un obstacol pentru mulți dintre tehnicienii din România.

La PRESTIGE DENTAL CARE  vă garantăm realizarea unor fațete ceramice de excepție, realizate profesionist și în condiții de maximă siguranță.

Coroane integral ceramice

   Coroanele de ceramică integrală reprezintă o variantă extinsă a fațetelor ceramice (porțelan) care îmbracă dintele în totalitate.
   Obținem o schimbare esențială a expresiei faciale și se poate modifica linia surâsului, culoarea și  forma dinților. Acestea sunt realizate din ceramică de înaltă calitate și sunt aproape imposibil de deosebit de un dinte natural.

Cât de rezistente sun coroanele ceramice integrale?

    Ceramica este unul dintre cele mai rezistente materiale. Astfel, durata de viață a unei coroane ceremice integrale este la fel de mare ca durata de viață a unui dinte natural. Evident trebuie respectate toate condițiile de igienă dentară care sunt respectate și în cazul dinților naturali.

Pot mânca orice cu o coroană ceramică integrală? 

    Datorită rezistenței deosebite asemănătoare cu smalțul, acestea nu impun nicio restricție și puteți mânca orice, chiar și alimente foarte tari. Evident ca și în cazul dinților naturali pot exista accidente și coroanele ceramice se pot sparge.

Când este necesară o coroană ceramică integrală?

    Coroana dentară se aplică în cazul în care distrucția dintelui este mare și este imposibilă aplicarea fațetelor ceramice. Pentru schimbarea aspectului este necesară aplicarea coroanelor de ceramică integrală doar acolo unde nu pot fi aplicate fațetele ceramice.  

Care sunt pașii în realizarea unei coroane ceramice integrale? 

    Coroana de ceramică integrală se realizează la fel ca orice alt fel de coroană. Se șlefuiește dintele dupa care în aceați țedință se ia amprenta. Se realizează o coroană temporară care va proteja dintele/dinții până ce lucrarea finală va fi gata . În laborator se confecționează coroana finală, care apoi se cimentează definitiv în gură.

 

Testimoniale:

Recomand cu placere!
Mihai, Pacient
Mii de multumiri pentru lucrarile si tratamentul pe care mi le-ati oferit!
Stancu Stefan, Pacient
Felicitari echipei prestige,o echipa tanara si competenta.La cat mai multe realizari profesionale.
vladu cornel, Pacient
Am fost cu un voucher pentru detartraj si plomba simpla si sunt foarte multumita de rezultat. Recomad! Eu cu siguranta voi reveni.
Andra, Pacient
Profesionisti. Ma bucur ca am apelat la serviciile acestei clinici !
Alexandra, Pacient

Spune ne parerea ta!

Numele Dvs.:
Parerea Dvs.: