Chirurgie

   Cunoscuta si sub numele de chirurgie dento-alveolara, chirurgia orala reprezinta ramura medicinei dentare a carei plaja de indicatii acopera interventiile chirurgicale de la nivelul cavitatii orale. Denumita si “microchirurgie”, aceasta presupune tehnici de finete si precizie sporita, data fiind zona bogat invervata si vascularizata pe care o abordeaza.

   Chirurgia dentara presupune una dintre numeroasele proceduri medicale stomatologice, care includ printre altele endodontia sau ortodontia si toate interventiile aferente acestor categorii. Cele mai comune situatii care impun recurgerea la chirurgia dentara sunt:

Maseaua de minte 
   Aceasta mai este cunoscuta si sub numele de al treilea molar si reprezinta ultima masea care se va dezvolta. In anumite cazuri, maseaua de minte apare din gingie, iar maxilarul este destul de larg pentru a asigura spatiul de dezvoltare necesar al acesteia, insa din nefericire, aceste situatii sunt mai rare.


Testimoniale:

Recomand cu placere!
Mihai, Pacient
Mii de multumiri pentru lucrarile si tratamentul pe care mi le-ati oferit!
Stancu Stefan, Pacient
Felicitari echipei prestige,o echipa tanara si competenta.La cat mai multe realizari profesionale.
vladu cornel, Pacient
Am fost cu un voucher pentru detartraj si plomba simpla si sunt foarte multumita de rezultat. Recomad! Eu cu siguranta voi reveni.
Andra, Pacient
Profesionisti. Ma bucur ca am apelat la serviciile acestei clinici !
Alexandra, Pacient

Spune ne parerea ta!

Numele Dvs.:
Parerea Dvs.: