Cazurile Noastre

Reconstuctie pivot fibra de sticla cu coroana EMAX pe incisiv central .
   Corectare inghesuire dentara cu coroane EMAX pe incisivi cu multiple obturatii dentare si fatete EMAX pe canini . A fost necesara devitalizarea incisivului central stang , deoarece pacienta a refuzat tratamentul ortodontic .
     Acoperire dinti reconstituiti cu pivoti fibra de sticla cu coroane din ceramica pe zirconiu ( cei patru incisivi superiori ) .
 Corectare spatiere si abraziune dentara cu fatete EMAX NO PREP ( cu slefuire minima ) .
Corectare dimensiune si forma dinti cu fatete dentare EMAX NO PREP ( cu slefuire minima ). Spatiul necesar a fost obtinut prin tratament ortodontic .
Caz complex cu abraziune generalizata , dinti posteriori slefuiti in prealabil fara spatiu pentru protezare , multiple obturatii cu carii secundare si fara spatiu vertical pentru protezare . Au fost necesare : corectarea relatiei mandibulo maxilare , inaltarea etajului inferior al fetei , alungirea coronara prin interventie chirurgicala la nivelul gingiei si osului , acoperirea tuturor dintilor cu coroane EMAX .
Albire interna , reconstructii cu pivoti fibra sticla si coroane EMAX pe cei 4 incisivi superiori si obturatii fizionomice incisivii inferiori .Inainte si dupa tratamentul ortodontic.
               

Testimoniale:

Recomand cu placere!
Mihai, Pacient
Mii de multumiri pentru lucrarile si tratamentul pe care mi le-ati oferit!
Stancu Stefan, Pacient
Felicitari echipei prestige,o echipa tanara si competenta.La cat mai multe realizari profesionale.
vladu cornel, Pacient
Am fost cu un voucher pentru detartraj si plomba simpla si sunt foarte multumita de rezultat. Recomad! Eu cu siguranta voi reveni.
Andra, Pacient
Profesionisti. Ma bucur ca am apelat la serviciile acestei clinici !
Alexandra, Pacient

Spune ne parerea ta!

Numele Dvs.:
Parerea Dvs.: