Despre Prestige Dental Care

    Prestige Dental Care este o clinica infiintata pe 3 martie 2014, formata din medici tineri dar cu experienta in domeniul stomatologic. Aceasta clinica a luat nastere din nevoia de a aduce servicii de calitate . Motto-ul nostru este “Un zambet frumos pentru toata lumea”.

    Atat aparatura cat si materialele folosite sunt de ultima generatie si de cea mai buna calitate respectand pe deplin normele Europene de prestare a serviciilor dentare. Dorinta de a oferi un raspuns oricarui tip de nevoie stomatologica ne-a determinat  sa gasim solutii  ce se ridica la standardele internationale  precum si formarea unei echipe pregatite in toate ramurile medicinei dentare si a unor servicii de calitate inalta .

    Pe langa indeplinirea normelor calitative superioare clinica noastra si-a propus crearea unui mediu placut si relaxant pentru pacient prin comunicarea ridicata dintre acesta si doctorul stomatolog precum si prin oferirea unei ambiante prietenoase. Noi credem in formarea unei legaturi ce se afla dincolo de relatia , uneori rece, doctor-pacient prin care acestuia ii sunt explicate pe intelesul sau etapele tratamentului oferit cat si informatiile legate de etapa postoperatorie.

    Prin toate aceste elemente speram sa castigam increderea celor care apeleaza la serviciile noastre si astfel sa asiguram prestigiul acestei clinici.

Testimoniale:

Recomand cu placere!
Mihai, Pacient
Mii de multumiri pentru lucrarile si tratamentul pe care mi le-ati oferit!
Stancu Stefan, Pacient
Felicitari echipei prestige,o echipa tanara si competenta.La cat mai multe realizari profesionale.
vladu cornel, Pacient
Am fost cu un voucher pentru detartraj si plomba simpla si sunt foarte multumita de rezultat. Recomad! Eu cu siguranta voi reveni.
Andra, Pacient
Profesionisti. Ma bucur ca am apelat la serviciile acestei clinici !
Alexandra, Pacient

Spune ne parerea ta!

Numele Dvs.:
Parerea Dvs.: